Apotheek Pasbrug

Putsesteenweg 36, 2800 Mechelen

Ons Team

Jochen Pepermans

Apotheker (eigenaar)

Jessica Cheung

Apotheker (eigenaar)

Cindy Cheung

Apotheker

Carmen Cheung

Apotheker

Marianne Storme

Apotheker

Kathleen Van Gorp

Apotheek Assistent

Uw huisapotheek met persoonlijke service

Het team van apotheek Pasbrug in Mechelen zijn zeer betrokken bij uw persoonlijke situatie en gezondheid. Uitgebreid advies is essentieel voor de oplossing van uw gezondheidsproblemen. Dit is de missie van Apotheek Pasbrug.

Zowel voor jong en oud hebben we allerlei oplossingen om uw levenskwaliteit te ondersteunen. Geneesmiddelen, supplementen, gezondheid met natuurlijke producten, maar eveneens verzorging met een uitgebreid gamma aan cosmetica, producten voor baby en moeder behoren tot onze specialiteiten. Ook voor wie comfortabel thuis wil blijven wonen, hebben we de nodige producten en diensten aan thuiszorg.

Service en klantvriendelijkheid zijn zeer belangrijk voor ons. Apotheek Pasbrug wil uw huisapotheek zijn met persoonlijke service.

Online Apotheek Pasbrug

Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Via onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. In onze database vindt u alle producten terug.

U kan op onze website eveneens uw voorschrift opladen. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit veel producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…