Apotheek Pasbrug

Putsesteenweg 36, 2800 Mechelen

Baby en Moeder

Uw baby verdient de beste zorgen

Daar is de langverwachte baby en de gelukkige ouders. Het spreekt voor zich dat we mama en papa correct adviseren omtrent hun jonge spruiten en alles in het werk stellen om te zoeken en te vinden wat het kindje een gezonde en sterke start kan geven.

Babyvoeding, verzorgingsproducten voor de baby en de moeder, gesprekken over de evolutie van uw kind… het is een greep uit de talrijke mogelijkheden die u geboden worden. Er zijn een groot aantal producten ontwikkeld die perfect aansluiten bij de behoefte van onze jongsten en onze moeders.

Apotheek Pasbrug in Mechelen en zijn medewerkers staan u met veel plezier bij om uw gezin te begeleiden naar een goede gezondheid. Uiteindelijk is het onze bedoeling dat ieder kind de grootst mogelijke kans heeft op een gelukkig en actief leven.

Een baby in huis vraagt om speciale zorgen, andere medicatie en middelen. Een baby betekent dat een goedgevulde huisapotheek aangevuld moet worden met enkele specifieke babyproducten.

Apotheek Pasbrug, uw Medela-verdeelpunt

Symphony Plus – het juiste programma voor jou

Gefeliciteerd, je bent moeder geworden en hebt besloten je kindje borstvoeding te gaan geven. Wanneer jij en je kindje wat hulp nodig hebben om je borstvoeding goed op gang te brengen, gebruik je een Symphony professionele borstkolf met de nieuwste Symphony PLUS technologie.

Welk programma wanneer?

Het Symphony PLUS programma bestaat uit twee verschillende kolfprogramma’s. Het INITIATE kolfprogramma ondersteunt moeders die afhankelijk zijn van een borstkolf om de melkproductie met succes op te starten. Het MAINTAIN-programma is bedoeld om de melkproductie, nadat de deze op gang is gekomen, verder op te bouwen en in stand te houden. Zolang de melkproductie nog niet volledig op gang en stabiel is, adviseren we 8 tot 12 x per dag te kolven waarvan 1 x gedurende de nacht.

Voordelen van Symphony PLUS

  • Het INITIATE programma bootst het zuiggedrag na van een pasgeborene tijdens de eerste dagen na de bevalling.
  • Door te starten met het INITIATE programma produceer je rond de 14e dag 200 ml. meer moedermelk dan wanneer je start met het reguliere kolfprogramma.
  • Het Symphony PLUS programma is ontwikkeld op basis van de laatste onderzoeksresultaten
  • Geschikt voor moeders van zowel premature als voldragen baby’s
  • De initiatietechnologie van Medela ondersteunt de borstvoeding tijdens de eerste dagen na de bevalling, waarin de melkproductie goed op gang moet worden gebracht.
  • Optimaliseert de melkproductie nadat deze op gang is gekomen.

Geboortegeschenk

U ontvangt de paarse doos bij zwangerschap en de roze doos bij bevalling.

Babyvoeding en verzorgingsproducten

Voor uw kleintje is alleen het beste goed genoeg. Aangepaste babyvoeding voorziet in alle behoeften van uw baby en zorgt dat hij gezond is en zich op de juiste manier ontwikkelt. Baby’s hebben zeker tot hun vijfde levensjaar aangepaste kindermelk nodig.

Vraagt u zich af welke babyvoeding u het best kiest? De ene melk is namelijk de andere niet. Meer nog, babyvoeding is anders al naargelang de leeftijd en het groeistadium van uw kleine schat. Aangepaste babyvoeding geven aan uw kindje is een must. Bij Apotheek Pasbrug in Mechelen vindt u zonder problemen de nodige startvoeding (zuigelingenmelk), opvolgmelk en groeimelk om uw baby alles te geven wat hij nodig heeft.

Uw baby verzorgen? Daarvoor hebt u aangepaste verzorgingsproducten voor baby’s nodig. Zeker aangezien hun huid erg kwetsbaar is – al helemaal in de plooitjes en aan de billetjes – kunt u niet heen om het gebruik van babyverzorgingsproducten.

Wist u trouwens dat babyhuid de meeste parfums en bestanddelen niet kan hebben? Gebruik dus zeker geen cosmetische producten voor volwassenen op uw baby.

De juiste babyverzorging is een must voor het welzijn en comfort van uw baby. Verzachtende babyolie, babyzeep, babygelaatscrème, badolie, lichaamsmelk, bodylotion voor baby’s… Uw baby verdient verzorging op maat. In ons uitgebreide aanbod hieronder kan u alles vinden wat u zoekt. Vraag Apotheek Pasbrug in Mechelen om advies voor de gezondheid van uw baby.

Ontdek hier onze Kwaliteitsmerken voor een Perfecte Verzorging: